Menu:

Winnie the Pooh

Winnie the Pooh, onmisbaar voor veel ouders. Kinderen zijn er dol op en daarom kun je hen hier ook mee belonen. Veel kinderen zijn gek van Teigetje en Knorretje. Zij kunnen deze figuren dan ook al snel benoemen. Bij Winnie the Pooh staan de vriendjes centraal. Winnie the Pooh is bijna nooit alleen en is altijd samen met de vriendjes om leuke avonturen te beleven. Het is een leuke beer die erg veel van honing houdt, de beer kan dan ook wel eens lekker vies worden als hij met zijn poten in de honing heeft gezeten, maar wat nou als de honing op is? Het komt regelmatig voor in de afleveringen die op de tv komen en in de films die zijn uitgebracht dat de honing op is. Winnie the Pooh gaat dan naar zijn vriendjes toe en samen gaan ze op zoek naar de honing. Maar het komt ook voor dat de vriendjes eens in de problemen zitten, dan gaan ze elkaar helpen en zoeken ze samen naar oplossingen zodat ze weer leuke dingen kunnen doen. De avonturen van Winnie the Pooh en de vriendjes zouden zo echt kunnen zijn, daarom is het voor kinderen ook zo zinvol om hier naar te kijken, ze kunnen op deze manier veel leren over vriendschap en het klaar staan voor je vrienden. Je kunt namelijk niet alles alleen bereiken maar als je een vriendje hebt kun je de hulp inschakelen.

De films van Winnie the Pooh zijn voor de kinderen leerzaam. Er wordt veel in gesproken en zo ongeveer alles wat de vriendjes en Winnie the Pooh zelf zien worden benoemd. Dit is voor de kinderen erg leerzaam, zeker als zij pas net leren praten. De woordenschat kan ineens gaan groeien, maar dat wil niet zeggen dat zij de hele dag tv moeten kijken. Het is juist belangrijk dat zij ook samen met andere kindjes gaan praten en natuurlijk ook met de ouders. De interactie is belangrijk, het kan ook zijn dat de kindjes tegen Winnie the Pooh gaan praten als de tv aan staat. Laat de kinderen dan praten want zo kunnen zij de woordenschat uit gaan breiden.

Je hebt ook spelletjes van deze held, maar ook kleurplaten en andere speelmogelijkheden. Als de kinderen Winnie the Pooh zien als hun grote held dan kun je hier op inspelen. Koop wat leuks voor de kinderen als ze jarig zijn of voor sinterklaas. Er zijn veel stickers gemaakt, er zijn dekbedden van Winnie the Pooh maar er zijn ook kledingstukken gemaakt van Winnie the Pooh die de kinderen aan kunnen doen om nog meer verbonden te zijn met hun held! Een pyjama is natuurlijk ook leuk voor de kinderen, deze worden op internet nieuw en tweedehands aangeboden. Je kunt daarom nu de tijd nemen om te bekijken welke producten er van deze held beschikbaar zijn en een leuke selectie maken.