Menu:

Hello Kitty

Hello Kitty is bij meisjes erg bekend. Zij vinden het leuk om hier alles over te sparen, het is de grote held voor hun. Een poppetje met roze kleertjes of met blauwe, het gaat hierbij over Hello Kitty waar veel spullen van op de markt zijn verschenen, te denken aan een dekbed, maar ook kleding voor de kinderen. Er zijn zelfs mobiele telefoons gemaakt van Hello Kitty, er worden dan stickers opgeplakt en zo hebben de meisjes een eigen Hello Kitty telefoon, hieruit blijkt wel dat niet alleen jonge meisjes fan zijn van Hello Kitty. Ook volwassenen kunnen fan zijn van deze Hello Kitty. Op de tv zijn diverse afleveringen van Hello Kitty te zien, hier beleeft ze verschillende avonturen. Zo gaat ze een keer taartjes bakken, schilderen en schaatsen. Het zijn allemaal activiteiten uit het dagelijkse leven van de kinderen. Het kan de kinderen op het idee brengen om hier zelf wat mee te gaan doen, misschien willen ze zelf graag gaan verven als ze dit hebben gezien. De woordenschat van de kinderen wordt ook aangespoord bij Hello Kitty. Ze leren nieuwe woordjes en gaan zich dingen afvragen. Het wordt een ontdekkingsreis voor de kinderen als Hello Kitty de held is van hen.

Er zijn veel spullen van Hello Kitty, bijvoorbeeld een shirt, een pyjama, een dekbed, kleurplaten, spelletjes en noem het allemaal maar op. De kinderen kunnen dit gaan sparen, ze willen misschien de hele kamer gaan veranderen omdat hij het thema moet hebben van Hello Kitty. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat het niet gaat lukken, er zijn namelijk genoeg producten verschenen waardoor de kamer op een leuke manier ingericht gaat worden. Het kan zelfs nog lastig worden om een goede keuze te maken, zoveel leuke spulletjes zijn er verschenen. Bij de Hello Kitty spullen kun je alles nieuw aan gaan schaffen, maar je kunt ook gaan bekijken wat er tweedehands wordt aangeboden. Neem daarom de tijd om samen met de kinderen te kijken welke Hello Kitty het meest populair zijn bij hem of haar.

Op internet kunnen de kinderen ook met Hello Kitty spelen en de kleurplaten printen. Deze kun je de kinderen geven als zij een vrije middag hebben. Ze kunnen zich dan alleen vermaken of samen met een paar vriendjes en vriendinnetjes gaan kleuren. Je gaat dan vanzelf merken dat dit kan betekenen dat de kinderen elkaar na gaan kleuren. Soms kiezen ze hun eigen weg en maken ze allemaal een andere kleurplaat, maar de kans is groot dat ze om de beurt iets kleuren en dat de ander het dan na gaat kleuren. Dit is een leuke manier van samenspelen en door de kleurplaten van Hello Kitty wordt dit mogelijk gemaakt. Je kunt een kleurboek aanschaffen maar je kunt ook op internet gaan kijken welke Hello Kitty kleurplaten er worden aangeboden. Je kunt vaak zelf kiezen hoe groot of hoe klein je ze uit wilt printen. Voor de kleinere kinderen echter wat groter dan voor de oudere kinderen, maar zo kunnen zij binnen de lijntjes leren kleuren.